Kukus ikan resipi ikan
Ramuan dan perisa
250 g ikan ikan fillet, basuh bersih
1 sudu teh jus Lemon
1/4 sudu teh garam
1/4 sudu teh serbuk lada tanah
1 Clove bawang putih, dicincang halus
1 tangkai scallion, dihiris halus
1 tomato, didadu kecil
1 sudu teh minyak sayuran
Sos (kacau)
2 sudu besar kicap
1 Clove bawang putih, dicincang halus
1 sudu teh halia berubat
Bagaimana untuk membuat kukus ikan
Campurkan semua bahan, kacau.
Panaskan pengukus, kukus selama kira-kira 30 minit sehingga masak.
Angkat, berkhidmat dengan sos.
Kukus ikan resipi ikan
Ramuan dan perisa
250 g ikan ikan fillet, basuh bersih
1 sudu teh jus Lemon
1/4 sudu teh garam
1/4 sudu teh serbuk lada tanah
1 Clove bawang putih, dicincang halus
1 tangkai scallion, dihiris halus
1 tomato, didadu kecil
1 sudu teh minyak sayuran
Sos (kacau)
2 sudu besar kicap
1 Clove bawang putih, dicincang halus
1 sudu teh halia berubat
Bagaimana untuk membuat kukus ikan
Campurkan semua bahan, kacau.
Panaskan pengukus, kukus selama kira-kira 30 minit sehingga masak.
Angkat, berkhidmat dengan sos.